МЕМОРИЈАЛ посвећујем свом сину-палом борцу МИЛИЋ ДАЛИБОРУ и многим његовим друговима, који су часно бранећи своју државу Југославију, борећи се за укинута људска и национална права српског народа и штитећи своју отаџбину Србију, жртвовали највише што су могли-свој млади живот.

За тако учињено неизмерно много, најмање што можемо учинити за њих је да их се сећамо, да их не заборавимо, да генерације памте њихов подвиг. Ако овај меморијални сајт допринесе том циљу мој вишегодишњи труд неће бити узалудан.

Сајт је покренут 01.05.2010.године као иницијални предлог са надом да ће окупити велики број сарадника и да ће једнога дана обухватити имена и слике свих погинулих у одбрани интегритета заједничке нам домовине Југославије, у одбрани људских и националних права српског народа у насилном отцепљењу Словенаца, Хрватa,Муслимана и Албанаца и њиховом отимању од памтивека српске територије, те у очувању Републике Српске Крајине, Републике Српске и Косова и Метохије у саставу Републике Србије, у периоду од 1991. до 1999. године.

Ако цените ове свете жртве дате на олтар отаџбини и српском роду, поднесите и Ви бар делић те немерљиве жртве и помогните да се овај сајт оформи на најприкладнији начин и да се тако примерено одужимо нашим палим јунацима.

Прикупљајте податке о палим борцима, њихове фотографије, изнесите своје сугесије о уређењу сајта, понудите конкретна решења садржаја и дизајна, понудите све што сматрате да ће допринети остварењу сврхе постојања сајта.

Нека овај меморијални сајт буде и Ваша посвета неком свом вољеном, неком пријатељу, неком познанику,... ,једноставно нека буде посвета незнаним јунацима.

Шаљите Ваше прилоге на e-mail: milic333@sbb.rs

Ваше име и допринос уписани на овој страни историја ће позлатити.

                                                                                             ХВАЛА

 

 
                                                                             

                            ДОБРОТВОРИ САЈТА

 

 
Р.бр.                     Добротвор                                                                                                       Прилог                 Датум
        1. МИЛИЋ МИЛАН Аутор и оснивач сајта 01.05,2010.
       2. КРВАВАЦ ИВАН Софтвер базе података 01.05.2010.